Maatwerk
Start Werkwijze Ontwikkelomgeving Oplossingen Ondersteuning
Diamantdijk 168
4706 HC Roosendaal
Telefoon
Fax
E-mail

(0165) 521 811
(0165) 570 116
info@adex-it.com

 


Adex Software Solutions heeft een uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van praktijkgerichte gebruikerssoftware. Wij combineren expertise, praktijkervaring en inlevingsvermogen. Onze ontwikkelaars maken gebruik van de laatste ontwikkelmethodieken. Onze consultants hebben een organisatorische ICT achtergrond en zijn uitstekend in staat om met u mee te denken.

Bijna elk bedrijf werkt met relaties en heeft behoefte aan het beheren van informatie omtrent deze relaties: daarom is een systeem als RIS in veel organisaties inpasbaar. Daarnaast hebben veel bedrijven juist behoefte aan software, waarmee zij de meer specialistische bedrijfs- of branche afhankelijke processen kunnen beheersen. Adex Sofware Solutions ontwikkelt gerichte applicaties voor het beheren van gegevens binnen uw bedrijfsprocessen.

Het Calculatiesysteem verkeersmaatregelen is een van de eerste systemen die door Adex Software Solutions is ontwikkeld. Wat begon in een PerfectView DOS omgeving is nu uitgegroeid tot een Windows applicatie van formaat. Dit systeem is nu ondergebracht bij verschillende bedrijven die zich bezig houden met verkeersmaatregelen.

Via het menu [Oplossingen][Voorbeelden] vindt u nog een aantal maatwerkapplicaties die wij voor uiteenopende organisaties hebben ontwikkeld. Klik erop om een korte beschrijving van het systeem te lezen.

Naast maatwerkapplicaties is Adex Software Solutions zich ook steeds meer gaan specialiseren in het implementeren van huisstijl in sjablonen voor Microsoft Office. Door deze sjablonen hoeft de gebruiker zich niet meer bezig te houden met de layout/technische zaken, maar met waar het de gebruiker om gaat: de inhoud. Tevens zorgen deze sjablonen voor het eenduidig naar buiten brengen van de correspondentie.